Siirry suoraan sisältöön

Tanssijoilla huikea menestys – oululaiset nappasivat lähes kaikki soolosarjojen kärkisijat disco dancen SM-kotikisoissa

12.4.2022

Viime viikonloppuna 9.-10. huhtikuuta tanssittiin tapahtumakeskus Tullisalissa disco dancen ikäkausi- ja Suomen mestaruuskilpailut. Kaiken kaikkiaan Oulun mitalisaalis oli 11 kultaa, kuusi hopeaa ja yhdeksän pronssia.

Tapahtuma keräsi 360 kilpailijaa eri puolilta Suomea lasten, junioreiden ja aikuisten ikäsarjoissa. Järjestäjänä toimi Tanssikeskus Citydance -tanssikoulu yhdessä tanssilajien kansallisen kattojärjestön Finnish Dance Organization kanssa.

Kisoissa ratkottiin mestaruuksia niin soolo-, duo-, pienryhmä- ja muodostelmasarjoissa lajeissa disco dance, disco freestyle ja disco slow. Erityisesti järjestävä taho haluaa mainita menestyksen disco dance duo -kilpailusarjassa, jossa oululaiset tanssijat voittivat kaikki lukuun ottamatta yhtä sarjaa, jossa siinäkin tuli pronssia. Kaiken kaikkiaan Oulun mitalisaalis oli 11 kultaa, 6 hopeaa ja 9 pronssia. 

Ouluun jäi upea määrä semifinaalisijoitusten lisäksi myös finaalisijoituksia ja myös aivan kärkisijoja useissa eri kilpailusarjoissa. Kaiken kaikkiaan kisa oli erittäin korkeatasoinen. Kilpailusarjoja eri lajeissa ja ikäryhmissä oli 33. 

Kaikki sijoitukset ja tulokset näet tästä linkistä.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Muun muassa Oulun CityDiscoMinit Hyper -joukkue voitti kultaa lasten disco dancen -pienryhmissä. Kuva: Niina Halvari

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta