Siirry suoraan sisältöön

Hoi sinä paluumuuttaja, haluatko jakaa kokemuksesi Oulusta myös muille?

14.5.2021

Oletko toteuttanut haaveesi ja muuttanut takaisin Ouluun? Lämpimästi tervetuloa takaisin. BusinessOulu etsii paluumuuttajien kokemuksia ja kerää erilaisia tarinoita markkinointikampanjan tueksi.

BusinessOulu etsii paluumuuttajia, jotka ovat noin vuoden sisällä muuttaneet takaisin Ouluun.

”Lisäksi etsimme sellaisia, jotka ovat halukkaita kertomaan omia kokemuksiaan paluumuutosta myös muille. Niitä tullaan mahdollisesti jakamaan Oulun kaupungin somekanavissa”, kertoo Annakaisa Vääräniemi BusinessOulusta.

Paluumuuttajasisällöt tullaan toteuttamaan loppuvuoden 2021 aikana. Kampanjaan mukaan valitut henkilöt saavat sovitun yhteistyön mukaisen korvauksen. Halukkaiden tulee lähettää lyhyt videoesittely sekä tekstihakemus BusinessOuluun 31. toukokuuta mennessä.

Hakemukseen voi liittää myös tietoa omista taustoista, ja miksi juuri kokemuksesi paluumuutosta olisi hyvä osa kampanjaa.

Kampanjassa on tarkoitus levittää positiivisia paluumuuttokokemuksia myös Oulun rajojen ulkopuolelle. BusinessOulu valitsee hakemusten perusteella kampanjaan parhaiten soveltuvat paluumuuttajat.

Lisätiedot ja osallistuminen annakaisa.vaaraniemi@businessoulu.com

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
BusinessOulu kerää positiivisia tarinoita paluumuutosta takaisin kotikonnuille Ouluun. Kuva: BusinessOulu

Lue myös

Lue lisää aiheesta