Siirry suoraan sisältöön

Hiirosen ja Pateniemen kuntoilupuistoissa ohjausta elokuun alusta alkaen

3.8.2020

Oulun kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa opastusta ulkokuntoilupuiston laitteiden käyttöön Hiirosessa ja Pateniemenrannassa. Tarjolla on välineiden käyttöopastuksen lisäksi muun muassa tekniikkaneuvontaa.

Pateniemenrannan kuntoilupuisto valmistui kesäkuussa 2020 ja on Oulun uusin ulkokuntoilupuisto. Puisto sijaitsee Pateniemen rantareitin varrella. Paikalle pääsee parhaiten pyörällä tai kävellen.

Hiirosen fitness-puisto sijaitsee osoitteessa Urheilupuistontie, 90250 Oulu eli Kaukovainion kuntoradan ja Iinatinlenkin kuntoratojen yhteydessä. Puisto on rakennettu vuonna 2015.

Hiirosessa ohjausta on maanantaisin kello 10.00–11.00. Ohjaaja on paikalla 3.8.–7.9.2020. Pateniemen kuntoilupuistossa ohjausta on tiistaisin kello 10.00–11.00. Ohjaaja on paikalla 4.8.–25.8.2020.

Ohjaukset ovat maksuttomia, eikä niihin ole ennakkoilmoittautumisia. Sateella ohjauksia ei järjestetä.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Pateniemenrannan upouusi kuntoilupuisto odottaa kävijöitään - luvassa on myös järjestettyä ohjausta.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta