Siirry suoraan sisältöön

Helmikuun asukasilloissa tehdään esitys alueellisen toimintarahan jakamisesta

28.1.2021

Oulun kaupungin yhteisötoiminnassa on haettavissa vuosittain alueellista toimintarahaa. Hakuaika vuodelle 2021 oli marraskuussa 2020, ja hakemuksia tuli yli 280. Nyt oululaisia kutsutaan mukaan vaikuttamaan siihen, miten alueellinen toimintaraha tulisi jakaa.

Alueellisella toimintarahalla toteutetaan vuosittain merkittävä määrä tapahtumia, kerhoja ja retkiä eri puolilla Oulua. Helmikuussa järjestettävissä asukasilloissa tehdään esitys siitä, miten alueellinen toimintaraha eri alueilla tulisi jakaa.

Lopullisen päätöksen toimintarahojen jaosta tekee lähidemokratiatoimikunta 22.2.2021.

Asukasillat järjestetään sähköisesti Teams-sovelluksen kautta. Yhdessä illassa on mukana useamman alueen asukkaita. Ilta aloitetaan yhdessä, jonka jälkeen suunnataan keskustelemaan oman alueen asukkaiden kanssa.

Osallistumislinkit asukasiltoihin saa yhteisötoiminnan verkkosivujen Ajankohtaista-palstalta: www.ouka.fi/oulu/yhteisotoiminta

Sähköisten asukasiltojen aikataulu:

- Tiistai 2.2. klo 17.30-19.00: Maikkulan asukasilta.

- Keskiviikko 3.2. klo 17.30-19.00: Kuivasjärvi-Ritaharju-Pöllönkangas, Haukipudas, Kello-Kiviniemi ja Pateniemi-Rajakylä.

- Torstai 4.2. klo 17.30-19.30: Keskusta, Tuira-Toppila, Kaakkuri ja Oulunsalo.

- Keskiviikko 10.2. klo 17.30-19.00: Ylikiiminki, Myllyoja, Kiiminki ja Korvensuora.

- Torstai 11.2. klo 17.30-19.00: Jääli, Kaukovainio, Karjasilta-Höyhtyä, Kastelli ja Yli-Ii.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oululaisia kutsutaan koolle itse vaikuttamaan, mihin osoitteeseen alueellista toimintarahaa voisi laittaa. Kuva: Oulun kaupungin kuva-arkisto

Lue myös

Lue lisää aiheesta