Siirry suoraan sisältöön

Heijastin heilumaan, huivi kaulaa suojaamaan: uuden Oulu-brändin tuotteet ovat nyt ostettavissa

9.11.2022

Kaikki uudet tuotteet toistavat Oulun brändivärejä eli pinkkiä, sinistä ja tummansinistä.

Oulun uuden brändin mukaisia tuotteita voi ostaa matkailuneuvonnan Oulu Shopista BusinessAsemalta Hallituskadulta ja Torikadulta Oulu10:n alakerran vitriineistä. 
Torikadulta myydään brändituoteperheen heijastimia, magneetteja ja kangaskasseja. BusinessAsemalta voi ostaa näiden lisäksi kuulakärkikyniä, tuubihuiveja, mukeja, avainnauhoja ja kangasmerkkejä. 

Heijastimet ovat menneet hyvin kaupaksi.  

Kaikki tuotteet toistavat Oulun brändivärejä eli pinkkiä, sinistä ja tummansinistä. 

Matkailuneuvoja Roosa Palomäki kertoo, että varsinkin syksyllä heijastimilla on ollut kysyntää. Vetovoimaiseksi on osoittautunut myös muki. 

”Tuubihuivi on myös ajankohtainen tuote, ja siinähän on kivat brändiväritkin”, sanoo Palomäki. 

Hän mainitsee, että Toripolliisi-patsasta kysytään BusinessAsemalta usein, mutta sieltä niitä ei voi ostaa. Myynnissä ne ovat Oulu10:ssä. 

BusinessAseman matkailuneuvonta on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-16. Oulu10 Torikadulla on avoinna maanantaista torstaihin klo 9-17 ja perjantaisin klo 10-16. Oulu10-palveluiden etäpisteet Oulunsalossa, Kiimingissä ja Ylikiimingissä myyvät niin ikään näitä tuotteita. Tuotteiden hinnat ovat kaikissa myyntipaikoissa samat.
 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tummasävyinen kuva, jossa nuori vaaleatukkainen nainen seisoo vitriinin edessä. Vitriinissä on matkailutuotteita.
Matkailuneuvoja Roosa Palomäki kertoo, että uuden Oulu-brändin mukainen muki on suosittu tuote. Kuvat: Anna Karppinen

Lue myös

Lue lisää aiheesta