Siirry suoraan sisältöön

Hei nuori - kysy työpaikasta suorassa nettilähetyksessä!

13.10.2020

Byströmin Ohjaamo järjestää huomenna keskiviikkona 14. lokakuuta alla 30-vuotiaille nuorille tarkoitetun Paikka haltuun -tapahtuman. Jos haluat tietää työ- tai opiskelupaikoista, hakeudu Youtuben ääreen kello 14-15.

Paikka haltuun -tapahtuma järjestetään siis keskiviikkona 14. lokakuuta kello 14–15. Tapahtuma on tänä vuonna ensimmäistä kertaa verkossa, Byströmin Ohjaamon Youtube-kanavalla. Linkki siihen löytyy myös osoitteesta ouka.fi/bystrom.

Monipuolista ohjelmaa alle 30-vuotiaille oululaisille

Tapahtumassa on tarjolla avoimia opiskelu-, työkokeilu- ja työpaikkoja. Vaihtoehdoista on kertomassa oppilaitosten, nuorten palveluiden ja järjestöjen edustajia.

Lisäksi nuoret kertovat omien kokemustensa pohjalta eri työllistymisvaihtoehdoista. Verkkotapahtuman juontaa tuttuun tapaan Tuukka Myllymäki.

Chatissä voi keskustella anonyymisti

Byströmin chatissa nuori voi keskustella anonyymisti työntekijän kanssa kaksin unelmistaan, mahdollisuuksistaan töihin tai työkokeiluun ja saada tukea ammatinvalintaan.

Chat on avoinna tapahtumapäivänä klo 14–16 osoitteessa ouka.fi/bystrom.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Byströmin Ohjaamon kanssa Pohjois-Pohjanmaan TE-palvelut, BusinessOulun työllisyyspalvelut, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun AVI, OSAO ja Luovi.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Huomenna keskiviikkona 14. lokakuuta järjestetään jälleen Paikka haltuun -tapahtuma, tällä kertaa verkossa.

Lue myös

Lue lisää aiheesta