Siirry suoraan sisältöön

Hautausmaiden kesätyöpaikat ovat haettavissa – tarjolla 130 paikkaa yli 17 vuotta täyttäneille

8.2.2023

Oulun seurakunnat palkkaavat ensi kesäksi noin 130 kesätyöntekijää hautausmaiden kunnossapitoon. Lisäksi tarjolla on töitä 2–4 kausipuutarhurille hautausmaiden kunnossapidon ammattitehtäviin.

Kunnossapitotöihin toivotaan hakemuksia 17 vuotta täyttäneiltä, ulkotöissä ja vaihtelevissa sääolosuhteissa viihtyviltä henkilöiltä. Tehtäviin kuuluvat hautausmaiden kesäaikaiset hoitotyöt kuten haravointi, nurmikon leikkuu, käytävien kunnostaminen sekä kukkien istuttaminen ja hoito. Lisäksi on viherrakentamiseen liittyviä kenttä- ja istutustöitä.

Työt kestävät noin kuukaudesta viiteen ja puoleen kuukauteen ensisijaisesti touko-syyskuun välisenä aikana.

”Hautausmaillamme on kesäisin monen ikäisiä työntekijöitä, heitä on 17-vuotiaista yli 60-vuotiaisiin”, kertoo Oulun seurakuntayhtymän hautaustoimen päällikkö Tuomo Vuontisjärvi.

Kesätyöpaikkojen hakuaika päättyy 27. helmikuuta. Oulun seurakuntayhtymä vastaa Oulun, Oulujoen, Oulunsalon, Haukiputaan, Kiimingin, Ylikiimingin ja Yli-Iin hautausmaiden ylläpidosta. Hautausmaita on 13 ja niiden yhteispinta-ala on noin 54 ha. Hoitohautoja on noin 7 000.

Lisätietoa ja sähköinen hakulomake löytyy KirkkoRekry-sivustolta osoitteesta www.kirkkorekry.fi.

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Seurakuntayhtymän hautausmaita on 13 ja niihin palkataan kesäisin monen ikäisiä työntekijöitä, yli 17-vuotiaista yli 60-vuotiaisiin. Kuva: Marita Ahlgren

Lue myös

Lue lisää aiheesta