Siirry suoraan sisältöön

Harrastaakko hebreaa, pelimallinnusta vai pilatesta? Ilmoittautuminen Oulu-opiston lukuisille kursseille on meneillään

29.11.2021

Ilmoittautuminen Oulu-opiston kevään kursseille alkaa maanantaina 29. marraskuusta. Tarjolla on lukematon määrä kursseja kaiken ikäisille ja kokoisille. Valittavana on myös eritasoisia harrastus- ja opintokursseja laidasta laitaan.

Oulu-opistossa on jälleen tarjolla kevätkaudelle monenlaisia liikunnankursseja, sekä lyhytkursseja eri aineista. Myös monille jo syksyllä alkaneille kursseille voi tulla mukaan vielä keväällä. Kurssiohjelma on luettavissa opiston nettisivuilla osoitteessa www.ouka.fi/oulu-opisto.

Kevään kurssit alkavat 10. tammikuuta alkavalla viikolla. Lyhytkursseja järjestetään pitkin kevättä. Oulu-opiston kurssitoiminta on hyvin laajaa ja opetusta on tarjolla useissa toimipaikoissa ympäri Oulua.

Oulu-opisto on Oulun kaupungin omistama ja ylläpitämä vapaan sivistystyön oppilaitos, missä kaiken ikäiset voivat opiskella ja harrastaa asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Oulu-opisto tarjoaa mahdollisuuksia oppimiseen ja elämyksiin ihmisen elämän eri vaiheissa. Opiston arvot ovat rohkeus, reiluus, vastuullisuus ja hyvinvointi ja ne perustuvat Oulun kaupungin arvoihin. Oulu-opisto on neljänneksi suurin kansalaisopisto Suomessa.

Lisätietoja tästä linkistä

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulu-opiston keväässä on jälleen tarjolla lukematon määrä erilaisia kursseja. Kuva: Mostphotos

Lue myös

Lue lisää aiheesta