Siirry suoraan sisältöön

Hammashoidon kiireettömiä aikoja vähennetään

20.3.2020

Tuoreimmat tiedot koronaviruksen vaikutuksista kaupungin palveluihin ja toimintaohjeet ovat luettavissa kaupungin verkkosivuille www.ouka.fi/korona

Jos ajattelit varata ajan hampaiden tarkastuskäynnille, toistaiseksi uusia kiireettömiä aikoja ei anneta kaupungin hammashoitoon. Uudet kiireettömät yhteydenotot menevät jonoon. Jo saadut ajat ovat edelleen voimassa mutta sairastuessa aika tulee peruuttaa.

”Jos asiakkaalla on kiireetön aika varattuna mutta hän on sairastunut hengitystieinfektioon, hänen ei pidä tulla hammashoidon vastaanotolle”, korostaa suun terveydenhuollon vs. palvelupäällikkö Marja-Liisa Niemelä.

Helpoiten ajan saa peruttua tekstiviestipalvelulla tai kaupungin verkkosivuilla.

Dentopoliksen päivystys jaettu kolmeen paikkaan

Hammaslääkäripäivystykseen mennessä kannattaa huomioida, että toiminta on koronavirustilanteen takia jaettu kolmeen eri paikkaan. Puhelinsoitolla saa lisätietoa.

”Kiireellistä apua tarvitsevan pitää aina ensin soittaa asiakaspalveluun”, Niemelä kertoo.

Normaali päivystystoiminta ja akuutti hammashoito hoidetaan Dentopoliksen päivystysyksikön ensimmäisessä kerroksessa.

Hengitystieinfektiota sairastavat ja kiireellistä hoitoa tarvitsevat kulkevat erillisen sisäänkäynnin kautta Dentopolikseen. Potilaat odottavat erikseen merkityllä ulko-ovella, josta heidät ohjataan sisään.

Riskiryhmiin kuuluvat ja kiireellistä hoitoa tarvitsevat hoidetaan Dentopoliksen 2. kerroksessa. Potilaat ohjataan suoraan erilliseen odotustilaan.

Dentapolis sijaitsee osoitteessa Aapistie 3.

Ajan voi perua verkossa tai tekstiviestillä: kaupungin hammashoidon aikojen tiedustelu- ja peruutuspalvelun ohjeet verkossa
Asiakaspalvelun numero on p. 08 5584 6430.

 

Kaupungin hammashuollot uudet kiireettömät yhteydenotot menevät jonoon. Jo saadut ajat ovat edelleen voimassa mutta sairastuessa aika tulee peruuttaa.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta