Siirry suoraan sisältöön

Hailuodon Siikamarkkinoiden myyjähaku on alkanut

17.8.2021

Hailuodon perinteikkäät Siikamarkkinat järjestetään vuosittain lokakuun toisena viikonloppuna Marjaniemen satama-alueella. Markkinoiden myyntipaikat ovat nyt varattavissa.

Hailuodon perinteisiä Siikamarkkinoita vietetään Marjaniemessä 9.–10. lokakuuta. Markkinoiden myyntipaikat ovat varattavissa 22. syykuuta saakka. Markkinoille toivotaan erityisesti kalan, kalatuotteiden ja muiden lähiruokien myyjiä. Siikamarkkinoilla on perinteisesti ollut myynnissä myös käsitöitä. Markkinoille voi tulla myös markkinoimaan oman yrityksen tai yhteisön toimintaa.

Kaksipäiväinen tapahtuma kerää yhteen myyjiä niin lähialueilta kuin kauempaakin. Myynnissä on tuoreen kalan lisäksi kalajalosteita, syksyn satoa, erilaisia herkkuja paikalla nautittavaksi, käsitöitä ja muita mielenkiintoisia markkinatuotteita. Ostosten lomassa markkinavieraat voivat seurata monipuolista ja viihdyttävää markkinaohjelmaa.

Tänä vuonna tapahtumassa panostetaan erityisesti terveysturvallisen tapahtuman järjestämiseen ja kestäviin valintoihin. Markkina-alue jaetaan ennakoivasti erilaisiin osiin, joka mahdollistaa turvavälien pitämisen sekä myyjien että vierailijoiden keskuudessa.

Markkinaviikonlopun aikana nähdään tuttuun tapaan myös monipuolista ohjelmaa. Lauantaina esiintyy Bättre Folkissakin 2021 ihastuttanut Arppa ja sunnuntain ohjelma järjestetään yhteistyössä Hailuodon musiikkipäivien kanssa. Lisäksi markkinoilla on ohjelmaa ja tekemistä myös perheen pienimmille.

Lisätietoja myyntipaikoista löytyy osoitteesta www.hailuoto.fi.

Hailuodon perinteisille siikamarkkinoille etsitään parhaillaan erityisesti kalakauppiaita. Kuva: Hailuoto.fi

Liittyvät sisällöt

Lue myös