Siirry suoraan sisältöön

Foodora Market avautuu nyt Oulussa – ostokset luvataan toimittaa suoraan kotiovelle minuuteissa

22.11.2021

Ruoan tilaus- ja kotiintoimituspalvelu avaa Foodora Market -verkkoruokakauppansa myös Oulussa. Palvelun avulla oululaisilla on nyt mahdollisuus saada ruokaostoksensa kotiin jopa 30 minuutissa.

”Ruoan ja muiden päivittäistavaroiden ostaminen sovellusten kautta on nopeasti kasvava trendi maailmanlaajuisesti. Ruokaostosten tekeminen netissä on kiireisen arjen pelastus. Meillä on ilo tuoda Foodora Market -verkkoruokakauppa oululaisten elämään ja lisätä näin asiakkaidemme vapaa-aikaa”, Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen sanoo.

Foodora Market tarjoaa päivittäistavaroita tuoretuotteista välipaloihin ja vauvan vaippoihin.

”Tavoitteenamme on tarjota palvelu, jonka kautta asiakas saa tilattua kaikki tärkeimmät tuotteet edulliseen hintaan ja nopeasti kuljetettuna”, kertoo Joonas Kuronen.

Paikallisuus huomioidaan

Kasvavassa valikoimassa on tällä hetkellä yli 3000 tuotetta. Laajasta tuotevalikoimasta on mahdollisuus tilata suosikkituotteet suoraan kotiin Foodoran maksuttomalla mobiilisovelluksella.

”Foodora Marketissa on kattava valikoima hedelmiä, vihanneksia ja muita tuoretuotteita. Peruselintarvikkeiden ja -tuotteiden lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota paikallisen ostajakunnan mieltymyksiin. Asiakkaat voivat kertoa meille omat tuotetoiveensa ja laajennamme valikoimaa mahdollisuuksien mukaan”, Joonas Kuronen sanoo.

Foodoran lähetit vastaavat tuotteiden kuljetuksesta. Kuljetus on maksullinen ja määräytyy toimitusalueen mukaan. Palvelu on saatavilla arkisin ja viikonloppuisin Foodoran toimitusaikataulun mukaan.

Ensimmäinen Foodora Market avattiin Helsingin Pasilaan joulukuussa 2020 ja seuraava Tampereelle keväällä 2021. Helsingin toinen myymälä avattiin Malmilla heinäkuussa 2021 ja Turussa Foodora Market aloitti toimintansa saman vuoden lokakuussa Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Foodora toimii jo Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Kuva: Foodora

Lue myös