Siirry suoraan sisältöön

Fiksuunnu videoilla -Iikka Kivi vie meidät viimeisen kerran linturetkelle, tällä kertaa Helsinkiin, osa 7

27.5.2020

Lukiolaisille suunnattu Academia Karanterium -sarja lähestyy loppuaan. Koomikko Iikka Kivi päättää linturetkensä Helsinkiin, Vanhankaupunginlahden ja Viikin porteille, jossa kesä on paljon pidemmällä kuin täällä meillä.

Yksi jakso Academia Karanterium -videosarjasta on nähty Mun Oulun kanavalla joka arkipäivä tänä keväänä.

Aiheet ovat vaihdelleet liikunnasta musiikkiin, historiasta ja kirjallisuudesta luonnontieteeseen - ympäristötwistillä.

Nämä viisi alansa taituria ovat vieneet katsojat mielenkiintoisille retkille oman erikoisalojensa syövereihin: maanantaisin Kärppä-Lasse Kukkosen kanssa jumppattiin, tiistaisin kansainvälisesti meritoitunut lääketieteen historioitsija Markku Hokkanen toi humanistin näkökulman kriisiaikaan, keskiviikkoisin koomikko Iikka Kivi vei meidät linturetkille, torstaisin kirjallisuuden lehtori Kaisu Mäki piti kirjapiiriä maineikkaasta Äänetön kevät -teoksesta. Ja arkipäivien päätteeksi perjantaisin kupletin kuningas Jukka Takalo avasi meille kestävien laulujen maailman.

Videosarja on osa Academia Karanterium -kokonaisuutta, joka kuuluu Opetushallituksen ja Oulun kaupungin rahoittamaan Ilmastonmuutos lukioihin! -hankkeeseen. Videoita on tehty kaikkiaan 35 kappaletta, katso siis tämän päivän video!

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta