Siirry suoraan sisältöön

Euroopan kulttuuripääkaupungin ja oululaisen lastenkulttuurin joulukalenterit ilahduttavat somessa

1.12.2020

Joukuu alkaa ja joulukalentereiden luukut avautuvat päivä kerrallaan. Oululaisia ilahduttavat Oulun kulttuuripääkaupunkihankkeen ja lastenkulttuurin joulukalenterit. Molemmat julkaistaan tahojen Facebook-tileillä.

Kurkistuksia kulttuuriohjelmaan

Oulu hakee Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2026. Ensimmäinen hakukierros selätettiin, kun kansainvälinen raati valitsi Oulun toiselle kierrokselle viime kesäkuussa. Nyt Oulu2026-tiiimi valmistelee hakukirjaa, jolla haetaan lopullista voittoa ja kulttuuripääkaupungin titteliä.

Oulu2026-tiimiltä usein kysytään, mitä tulevina vuosina tapahtuu, jos Oulu valitaan kulttuuripääkaupungiksi. Uteliaimmille vastataan Oulu2026-joulukalenterilla.

"Kulttuuripääkaupunkihankkeen kalenterissa kurkistetaan ohjelmasuunnitteluun, esitellään upeita oululaisia kulttuuritoimijoita ja heidän ajatuksiaan kulttuuri-ilmastonmuutoksesta", toteaa tuottaja Henri Turunen.

Oulu2026:n joulukalenteri löytyy hankkeen somekanavista facebook.com/Oulu2026Official/ ja Instagramista @oulu2026official

Jouluisia videoita ja yllätysarvonta

Lasten kulttuurikaupunki Oulu julkaisee oululaisen lastenkulttuurin somejoulukalenterin Facebookissa. Kalenterissa paljastuu jouluisia videoita, kulttuurivinkkejä, tekemistä ja yllätysarvonta. Kalenteri on tuotettu yhteistyössä oululaisten lastenkulttuurin toimijoiden kanssa.

Kalenteri löytyy Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebookista: facebook.com/lastenkulttuurioulu

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Joulukalenteri
Joulun yksi ihanimmista asioista on joulukalenteri ja jännitys avautuvista luukuista. Oulu2026:n joulukalenterissa kurkistetaan Euroopan kulttuuripääkaupunkihakemuksen ohjelmasuunnitteluun.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta