Siirry suoraan sisältöön

Etätyöläisenkin huolehdittava ergonomiastaan - osallistu ilmaiseen luentoon

11.1.2021

Yli miljoona suomalaista tekee nykyisin töitä etänä. Työergonomia ei kotikonttoreissa ole aina paras mahdollinen. Kaikille avoin ja maksuton luento on tarjolla etänä tammikuun lopussa.

Fysioterapeutti Roosa Nevalainen ODL Liikuntaklinikalta luennoi etätyöläisen ergonomiasta tiistaina 26. tammikuuta kello 14–15. Luento on maksuton ja avoin kaikille.

Luentoa voi seurata kotikoneelta etäyhteyden avulla. Etäyhteys tulee tilata viimeistään vuorokausi ennen luennon alkua. Linkki etäyhteyden tilaamiseen löytyy liikuntapalveluiden yleisöluentojen nettisivuilta. 

Koronatilanteen vuoksi luentoa ei järjestetä yleisöluentona ODL Hyvinvointikeskuksessa eikä etäyhteyden välityksellä kaupungin toimipaikoissa.

Yleisöluento järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin liikuntapalveluiden ja ODL:n Liikuntaklinikan kanssa.

Tästä linkistä lisätietoja, miten pääset mukaan luentoon.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Etätyö on korona takia yleistynyt huomattavasti, ja sen tuomat liikunnalliset ergonomiaongelmat myös.

Lue myös

Lue lisää aiheesta