Siirry suoraan sisältöön

Esiintymään tekisi mieli? – Oulun puistopiknikeihin etsitään ohjelmaa

2.5.2022

Oletko vailla keikkaa? Nyt kannattaa siis aktivoitua, sillä Oulun tapahtumapalvelut etsivät parhaillaan ehdotuksia esityksiin tulevan kesän Puistopiknikeille.

Oulun kaupunki pyytää esiintyjiltä ehdotuksia kesällä 2022 järjestettävien puistopiknik-tapahtumien ohjelmistoon. Tapahtumat järjestetään eri tapahtumapaikoilla alkaen juhannuksen jälkeiseltä viikolta jatkuen elokuun puoliväliin. Ehdotukset pyydetään jättämään Oulun puistopiknikien nettisivulla olevan verkkolomakkeen kautta 16. toukokuuta kello 16 mennessä.

Tapahtumasarjaan etsitään esiintyjiksi erityisesti oululaisia kulttuurin ja taiteen harrastajia, esiintyviä taiteilijoita ja yhteisöjä. Ohjelmahaussa voi tarjota yksittäistä esitystä tai ohjelmakokonaisuutta. Esitykset voidaan toteuttaa kaupungin puistoalueella, taloyhtiöiden pihoilla, hoivakodeissa tai liikkuvina esityksinä eri puolilla kaupunkia.

Ohjelmahaku on avoinna 16.5.2022 saakka ja hakemuksen voi jättää verkkolomakkeella Oulun puistopiknikien nettisivulla www.ouka.fi/puistopiknikit

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Kuva vuodelta 2019 Hollihaan Puistopiknikistä. Nyt on ohjelmahaku auki ensi kesälle. Kuva: arkisto/Sanna Krook

Lue myös

Lue lisää aiheesta