Siirry suoraan sisältöön

Erityinen yritysrahoitusryhmä perustettu myös Pohjois-Pohjanmaalle

29.4.2020

Pandemian talousvaikutusten lieventämiseksi on rakennettu uusi häiriötilannerahoitusryhmä normaalien rahoitustuotteiden rinnalle.

Koronapandemian vuoksi tehdyt rajoitustoimet vaikuttavat laajasti alueen elinkeinoelämään. TE-toimistot ja Ely-keskus rakentavat uusia toimintoja asian parantamiseksi.

Myös Pohjois-Pohjanmaan toimijoiden yhteensovittamiseksi on perustettu ELY-keskuksen vetämänä häiriötilanteen yritysrahoitusryhmä, joka pitää yllä yhteistä tilannekuvaa ja tietopohjaa, huolehtii oman henkilöstön ja myös arvoverkoston osaamisesta, sekä hoitaa tilanteen yhteistä viestintää.

Yritysrahoitusryhmän voimin on lisätty myös paikallisten ja seudullisten yrityspalveluhenkilöstöjen osaamista uusista rahoitustuotteista ja niiden hakemisesta.

Tukea yrityksille myöntävät monet tahot; Finnvera, Tesi, BusinessFinland, ELY-keskus, TE-toimisto sekä kunnat.

Lisätietoja Ely-keskus.fi

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Pandemian aiheuttaman talouskriisin ratkaisemiseksi yritetään kehittää uusia ratkaisuja myös Pohjois-Pohjanmaalla.

Liittyvät sisällöt

Lue myös