Siirry suoraan sisältöön

Elämänviisauden kerhossa jaetaan kokemuksia ja näkökulmia

24.8.2021

Oulun seurakunnissa alkaa syyskuussa ikääntyville aikuisille tarkoitettu kohtaamispaikka, Elämänviisauden kerho. Kerho kokoontuu syksyllä yhteensä yhdeksän kertaa.

Elämänviisauden kerhossa on joka kuukausi vaihtuva teema, jonka ympärille keskustelu rakentuu. Kokoontumisissa pohditaan sitä, miten nautitaan vanhenemisesta, joka on syyskuun teema, onko sukupuolella ja ulkonäöllä väliä, joka on lokakuun teema ja onko työ ihmisen elämän tarkoitus, marraskuussa.  

”Kerhossa voi halutessaan jakaa omaa elämänviisauttaan ja kokemuksiaan ajankohtaisista ja kaikkia koskettavista aiheista”, Tuiran seurakunnan kappalainen Päivi Jussila kertoo.  

”Tarkoitus ei ole valitella ikääntymistä vaan nähdä siinä myös hienoja mahdollisuuksia”, Jussila painottaa.  

Elämäviisauden kerhoja järjestetään kolmessa eri paikassa: Keskustan seurakuntatalossa, Isokatu 17, Caritas-Kodissa, Caritas-Sali, Kapellimestarinkatu 2 ja Caritas Matriitissa, Pertin Pirtti, Valtatie 37.   

Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen on torstaina 2.9. klo 15–16 Caritas-Kodissa. Kaikki Elämänviisauden kerhon kokoontumisajat ja -paikat ovat osoitteessa www.oulunseurakunnat.fi/tapahtumat.  

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Elämänviisauden kerhossa on joka kuukausi vaihtuva teema, jonka ympärille keskustelu rakentuu. Kuva: Sanna Krook / Kirkon kuvapankki

Lue myös

Lue lisää aiheesta