Siirry suoraan sisältöön

Club Teatria siirtyy upouuteen keikkapaikkaan Nallikariin vuonna 2022

21.10.2020

Tällä hetkellä hiljaiseloa koronan takia viettävä Club Teatria saa uuden alun vuonna 2022. Silloin pitäisi valmistua noin kolmen tuhannen neliön upouusi keikkapaikka Nallikariin.

Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunta myönsi viime tiistaina 13. lokakuuta Oulun Tapahtumat Oy:lle vuokrausoikeuden Nallikarista löytyvälle 13 000 neliön tontille. Tämä tarkoittaa sitä, että Club Teatria sijaitsee Hietasaaressa vuoden 2022 syyskuusta alkaen.

”Uusi sijainti ja rakennus tullaan suunnittelemaan entistä monipuolisempaa käyttöä silmälläpitäen”, kertoo Oulun Tapahtumat Oy:n toimitusjohtaja Mika Määttä.

”Tämänhetkinen tilamme Oulun Limingantullissa on palvellut keikkojen järjestämistarkoituksessa hyvin, mutta Pohjois-Suomen kasvava tarve laadukkaisiin suuriin konferenssitiloihin sai meidätkin näkemään tulevan toimitilan käyttötarkoituksia laajemmin”, toteaa Määttä.

Suunnittelu alkaa välittömästi

Uuden 3000 neliön suuruisen Club Teatrian suunnittelu on tarkoitus aloittaa marraskuussa, ja uuteen toimitilaan muuttoa suunnitellaan vuodelle 2022.

Nykyinen vuokrasopimus Oulun Limingantullissa päättyy samana vuonna rautatien laajennusrakennuksen vuoksi.

”Olemme iloisia, että Oulun kaupunki esitti meille uutta tonttia matkailukeskittymän ytimestä”, toteaa Määttä.

”Uusi toimipaikka tarjoaa meille mahdollisuuksia toteuttaa myös matkailulle soveltuvia uusia konsepteja, joilla varmasti saadaan nostettua Oulun profiilia myös talvimatkailussa.”.

Myöskään Club Teatrian juuret eivät unohdu. Promoottori Marco Järvenpään mukaan päivitetty tila ja sen käytön alusta alkaen tarkka suunnittelu mahdollistaa kansainvälisten artistien vierailut.

”Niinhän sitä sanotaan, että kolmas kerta toden sanoo. Ensin livekeikoista nautittiin Oulussa entisellä Atrialla, sen jälkeen entisellä Starkilla ja tulevaisuudessa Club Teatrialla”, muistelee Järvenpää.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Oulun Tapahtumat Oy:n toimitusjohtaja Mika Määttä on tyytyväinen uusiin suunnitelmiin siirtyä Nallikariin. Kuva: Rami Ranta / Club Teatria

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta