Siirry suoraan sisältöön

BusinessOulu kerää tietoa ukrainalaisten palkkausmahdollisuuksista – kysely yrittäjille avattu

22.3.2022

Haluaako yrityksesi auttaa tarjoamalla työtä ukrainalaisille osaajille? BusinessOulu kerää tietoa paikallisten yritysten palkkausmahdollisuuksista ja soveltuvista tehtävistä. Linkki kyselyyn on jutun lopussa.

Ukrainasta on paennut Suomeen tuhansia ihmisiä. Monet työikäiset ukrainalaiset haluaisivat nyt tehdä täällä töitä. Kun henkilöt hakevat Euroopan unionin määrittämää tilapäistä suojelua, he saavat työnteko-oikeuden EU-alueella.

Haussa ovat erityisesti avoimet työpaikat, joissa on mahdollista toimia, vaikka henkilö ei osaisi suomen kieltä. Sopivia työtehtäviä ovat muun muassa alkutuotannon työt, ravintola-ala sekä siivousala, joissa palkkaus on alan työehtosopimuksen mukainen.

BusinessOulu välittää tiedon avoimista työpaikoista eteenpäin.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Ukrainalaisten pakolaisten joukossa on eri ammattien osaajia. Yrittäjä, vastaa kyselyyn, jotta avoimien työpaikkojen tiedot siirtyvät eteenpäin. Kuva: Mostphotos

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta