Siirry suoraan sisältöön

Blind Channel on Suomen toiseksi menestyksekkäin viisuedustaja! Hyvä Oulu!!

23.5.2021

Blind Channelin Dark Side on Suomen toiseksi menestyksekkäin euroviisu! Voiton vei Italia. Hyvä Oulu ja Oulun pojat. Täällä tavataan viimeistään Qstockissa!

Suomi sijoittui vuoden 2021 Euroviisuissa sijalle 6. Blind Channelin Dark Side on Suomen viisuhistorian toiseksi menestyksekkäin euroviisu. Vuoden 2021 Euroviisut voitti Italia.

Blind Channelin Dark Side laittoi Suomen viisuhistoriankirjat uusiksi. Dark Side oli kaikkien aikojen toiseksi menestynein Suomen euroviisu osallistujamäärään suhteutettuna. Suomi sai finaalissa 301 pistettä.

"Huippufiilis. Saatiin kaikki mitä lähdettiin hakemaan, ja vielä helvetisti enemmän: maailmanlaajuinen major-levydiili, listaykkönen ja ryyppäyskavereita Italiasta. Kokemus oli ikimuistoinen ja tästä keväästä saatu oppi on jotain sellaista, mitä ei voi ostaa. Sovittiin jätkien kanssa että kun päästään Suomeen, niin puhalletaan pari viikkoa. Sen jälkeen meidän täytyy kuitenkin tehdä maailman paras rock-albumi", bändi kertoo.

Blind Channel nähdään Oulussa viimeistään Qstockissa, jossa yhtye esiintyy perjantaina 30. heinäkuuta 2021.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Blind Channelin energinen esiintyminen ja huippubiisi toivat historiallisen sijoituksen. Kuva: Yle

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta