Siirry suoraan sisältöön

Bisnestapahtuma Digital Oulu tuo huippupuhujat Limingantulliin toukokuussa

13.4.2022

Neljättä kertaa Oulussa järjestettävä tapahtuma, Digital Oulu 2022, pureutuu toukokuun alussa ajankohtaiseen aiheeseen teemalla Väkevä viestintä digiajassa. Viime aikoina Suomi on muun maailman mukana saanut nähdä kuinka valtava voima sanoilla voi olla.

Yksi alueen suurimmista bisnestapahtumista, Digital Oulu, järjestetään neljättä kertaa Tullisalin ja Superparkin tiloissa Limingantullin Terminaalissa 5. toukokuuta. Puhujina nähdään useita tunnettuja kasvoja, kuten Peter Nyman, Henkka Hyppönen ja Linda Liukas.

”Sanoilla synnytetään sotia ja toivottavasti myös rakennetaan rauhaa. Tiedotuksen ilmaherruus otetaan käyttöön hyvin konkreettisilla keinoilla,” sanoo Peter Nyman, yksi tapahtuman pääpuhujista.

Väkevä viestintä keskiössä

Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin juuri ennen pandemiaa vuonna 2020. Tuolloin Digital Oulun lavalla nähtiin muun muassa Jari Sarasvuo ja tapahtuma veti yli 500 henkilöä Oulun seudun yrityksistä.

”Jo pari vuotta sitten päätetty teema, Väkevä viestintä digiajassa, on tällä hetkellä erittäinkin ajankohtainen. Yrityksetkin ovat joutuneet miettimään viestintästrategiaansa uusiksi nykyisessä poikkeustilanteessa”, kertoo tapahtuman omistavan DO Events Oy:n toimitusjohtaja Tiina Räisänen.

Digital Oulun ajankohtaisten puheenvuorojen ja verkostoitumismahdollisuuksien odotetaan jälleen vetävän talon täyteen yritys- ja kuntapäättäjiä.

Lisätietoja tapahtumasta: www.digitaloulu.fi

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Digital Oulu järjestettiin edellisen kerran juuri ennen pandemiaa, vuonna 2020. Kuva: Digital Oulu

Lue myös

Lue lisää aiheesta