Siirry suoraan sisältöön

Avustuksia hyvinvointipalvelujen asiakkaiden hyvinvointiin haettavissa parhaillaan

10.8.2022

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana avustuksia Lahjoitusrahastosta ja H. Marti -rahastosta elokuun loppuun mennessä. Hyvinvointilautakunta myöntää avustusta testamenttien ja lahjoitusten antajien tahdon mukaisesti esimerkiksi asiakkaiden loma- ja virkistystoimintaan, vapaaehtoistoiminnan tukemiseen sekä asiakkaiden harrastustoimintaan.

Lahjoitusrahastoavustusta myönnetään kaupungin omille sekä ostopalveluna tuotetuille sosiaali- ja terveyspalvelujen yksiköille. Avustus myönnetään hyvinvointipalvelujen asiakkaiden ja potilaiden virkistystoimintaan.

Avustuksia voidaan myöntää myös yhteisölle sekä rekisteröimättömille yhdistyksille hankkeisiin ja tilaisuuksiin, joihin ei ole mahdollisuutta saada avustusta hyvinvointilautakunnan myöntämistä järjestöavustuksista.

Jos yksikkö hakee asiakkailleen avustusta kulttuuritapahtumaan, se pitää valita H. Marti -rahastosta myönnetään kerta-avustuksia ikäihmisten palveluyksiköiden asukkaiden virkistykseen. Testamentin antajan tahdon mukaan avustukset kohdistetaan Haukiputaan suuralueelle eli Haukiputaan ja Kellon alueille.

Rahastoavustuksia voi hakea kahdesti vuodessa, 28.2. ja 31.8. mennessä. Rahastojen hakuohjeet löytyvät nettisivuilta ouka.fi/lahjoitusrahasto.

Lisätietoja Kulttuuritarjottimesta tästä linkistä.

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Lahjoitusrahastoavustusta myönnetään kaupungin omille sekä ostopalveluna tuotetuille sosiaali- ja terveyspalvelujen yksiköille. Myös yhdistykset voivat hakea avustusta. Kuva: arkisto

Lue myös