Siirry suoraan sisältöön

Avoin tilaisuus hyvinvointialueesta – kansalaiset tervetulleita kuulemaan ja kysymään alueen kehittämistyöstä

29.3.2022

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tulevaisuutta määrittelevä strategialuonnos on parhaillaan lausuntokierroksella. Luonnosta esitellään kaikille kiinnostuneille, ja sitä on mahdollisuus kommentoida kaikille avoimessa etätilaisuudessa perjantaina 1. huhtikuuta.

”Suunnitelma linjaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen johtamista, poliittista ohjausta ja kehittämistyötä pitkällä aikajänteellä. Strategiassa otetaan kantaa, miten varmistamme hyvinvointialueella asukkaiden yhdenvertaisuuden, sujuvat ja oikea-aikaiset palvelut sekä talouden tasapainon”, kertoo sote-järjestämisen vastuuvalmistelija Kirsti Ylitalo-Katajisto.

”Se auttaa meitä myös ennakoimaan muutoksia esimerkiksi väestön palvelutarpeissa ja toimintaympäristössä. On tärkeää tunnistaa, mikä on kriittistä hyvinvointialueen aloittaessa toimintansa”, hän lisää.

Hyvinvointialuestrategian lisäksi tilaisuudessa käsitellään myös hyvinvointialuevalmistelun osallisuustyön ajankohtaisia asioita.

Asiantuntijoille voi esittää kysymyksiä 1.4. kello 12–14. pidettävässä tilaisuudessa. Tilaisuus toteutetaan Teamsin välityksellä. 

Linkin osallistumiseen löydät tästä sivustolta.

Lisätietoja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Avoin tilaisuus hyvinvointialueen tulevaisuuden suunnitelmista järjestetään 1. huhtikuuta kello 12–14. Kuva: PPSHP

Lue myös

Lue lisää aiheesta