Siirry suoraan sisältöön

Asukas- ja kyläyhdistysten toiminta-avustukset haettavissa ensi viikosta lähtien

20.1.2021

Oulun kaupungin toiminta-avustusten hakuaika asukas- ja kyläyhdistyksille avautuu 25. tammikuuta.

Asukas- ja kyläyhdistysten toiminta-avustus on yksi kolmesta avustuksesta, jota Oulun kaupungin yhteisötoiminnasta voi vuoden aikana hakea. Avustusta voivat hakea Oulussa toimivat asukasyhteisöt esimerkiksi asukasyhdistykset ja kyläyhdistykset.

Oulun kaupungin kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta myöntää avustuksia alueellisen kuntalaistoiminnan järjestämiseen. Yhteisötoiminta myöntää kolmenlaisia avustuksia: alueellista toimintarahaa, toiminta-avustusta ja kohdeavustusta. Toiminta-avustusten hakuaika alkaa ensi viikolla.

Avustushakemus toimitetaan osoitteeseen: Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo@ouka.fi. Kirjekuoreen tai sähköpostin viestikenttään merkintä: Yhteisötoiminnan avustukset. Kirjaamon käyntiosoite on Kansankatu 55A, 90120 Oulu.

Hakuaika päättyy maanantaina 15. helmikuuta kello 15.30, eikä myöhästyneitä hakemuksia käsitellä.

Hakulomakkeen ja tarkemmat tiedot hakemisesta löydät täältä: https://www.ouka.fi/oulu/yhteisotoiminta/yhteisotoiminnan-avustussaanto

Oulun kaupungin toiminta-avustukset on suunnattu asukas- ja kyläyhdistysten aktiivisuuden turvaamiseen. Kuva: Oulun kaupungin kuva-arkisto

Lue myös