Siirry suoraan sisältöön

Akseli Klonkia ja Soivaa Siiliä Valveliven joululähetyksissä

11.12.2020

Tällä viikolla kulttuuritalo Valveen ValveLive tarjoaa lasten ja perheiden joulunodotukseen virtuaalikonsertin ja teatteriesityksen. Tarjolla on perjantaina Akseli Klonkia sekä sunnuntaina Soivaa Siiliä.

Matkalla myllylle on teatteri Akseli Klonkin ohjelmiston suosikkiesitys, joka on nyt nähtävissä virtuaalisesti. Esityksen tarina pohjautuu kansansatuun ja kertoo pojasta, jonka äiti lähettää matkaan hakemaan vakallista jauhoja. Ihastuttavassa välineteatteriesityksessä satu kerrotaan kirjoja apuna käyttäen.

Perinteinen Soivan Siilin joulukonsertti kutsuu perheet avaamaan joulunodotuksen kotisohvilla osallistuen. Villasukanlämpöisessä joulukonsertissa kuullaan Soivan Siilin jouluklassikoita, tavataan yllätysvieras ja lauletaan myös yhdessä.

Tallenteet maksutta saatavilla

Molemmat tallenteet ovat katsottavissa ValveLiven Youtubessa 25. joulukuuta saakka. Ne sopivat siis myös sisällöiksi, joita voi katsoa yhdessä päiväkotiryhmän tai koululuokan kanssa joulun alla. ValveLiven sisällöt ovat maksutta kaikkien saatavilla.

Maaliskuussa 2020 avautunut ValveLive-palvelu kokoaa yhteen osoitteeseen virtuaaliesityksiä sekä kotisohvalla koettavia kulttuurielämyksiä ja -tekemistä. ValveLiven Linkkejä ja vinkkejä -sivulta löydät tallenteita kevätkauden esityksistä ja polkuja monipuolisten kulttuurikokemusten pariin.

Teatteri Akseli Klonkin Matkalla myllylle -näytelmän tallenne saa ensiesityksensä perjantaina 11. joulukuuta kello 10. Soivan Siilin Joulu -konsertti soi ValveLivessä suorana lähetyksenä sunnuntaina 13. joulukuuta kello 16.

Esitysten pariin löydät sivun www.valvelive.fi kautta.

Teatteri Akseli Klonk: Matkalla Myllylle – esitys 2–102-vuotiaille

pe 11.12. klo 10 (tallenteen ensiesitys) / kesto noin 22 min

Käsikirjoitus ja ohjaus: Janne Kuustie

Musiikki: Heimo Pietiläinen

Roolissa: Anu Enqvist

Soivan Siilin Joulu – koko perheen konsertti

su 13.12. klo 16 (suora striimaus) / kesto noin 50 min

Kyösti Salmijärvi – laulu ja kitara

Markus Lampela – laulu, pillit ja huuliharppu

Tommi Salmela – basso, harmooni, haitari, mandoliini ja laulu

Jomppe Itkonen – perkussiot

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Akseli Klonk esittää Matka myllylle -kansansadun, jonka välineteatterin pääroolissa nähdään Anu Enqvist. Kuva: Akseli Klonk

Lue myös

Lue lisää aiheesta