Siirry suoraan sisältöön

Akseli Klonk juhlii kesäajan päättymistä – tarkoituksena antaa kyytiä pimeälle marraskuulle

10.11.2021

Teatteri Akseli Klonk järjestää Kesäaika päättyi 2 viikkoa sitten -festivaalin Oulussa, Kulttuuritalo Valveella 11.-14. marraskuuta. Festivaali tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille teatterin, tanssin, musiikin ja muun mukavan muodossa.

Festivaali alkaa torstaina arvoisellaan tavalla, kun Suomen kantaesityksen saa Liv Strömquistin sarjakuvaan perustuva Prinssi Charlesin tunne.

Toivotun paluu Valvenäyttämölle tekee Badwoman-työryhmä, jonka Ryysyrannan Jooseppi -esitys nähdään lavalla lauantaina ja sunnuntaina. Vierailevia festivaalitähtiä saapuu Kajaanista ja Turusta. Nykytanssin ystäviä ilahduttaa Routa Companyn tuore teos Homunculus, rakkaamme.

Tanssi- ja performanssilinja jatkuu Tashi Iwaokan sooloteoksella Un Garҫon Avec Des Fruits Rosalia. Valtakunnallisen Monologikilpailun 2021 voittaja, Niina Hosiasluoman Minä olen Hossu sekä muita tallenteita on nähtävissä Valveen kahviossa.

Viikonloppuna koko perheelle

Lauantai ja sunnuntai ovat täynnä koko perheelle sopivaa ohjelmaa. Luvassa ovat Matkalla myllylle ja Tät-Tättää, sanoi Prinsessoista Ruusuisimman polkupyö-rää -näytelmät, Soivan Siilin konsertteja, lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin järjestämä tietovisa sekä suomen- ja venäjänkielisiä näytelmätallenteita.

Festivaali järjestetään yhteistyössä Badwomanin, Soiva Siilin, Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin sekä International Puppet Theatre Festival of Barents Regionin kanssa.

Akseli Klonk järjestää Barentsin alueen kansainvälisen nukketeatterifestivaalin Oulussa 2023. Ensi helmikuussa järjestettävä Valtakunnallinen Monologikilpailu täyttää 25 vuotta.

Kesäaika päättyi 2 viikkoa sitten -festivaali 11.-14. marraskuuta Kulttuuritalo Valveella, Hallituskatu 7. Liput Valveen lippumyymälästä tai netistä.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Badwomanin Ryysyrannan Jooseppi -esitys nähdään Valveella 13. ja 14. marraskuuta. Kuva: Tiin Wallin.

Lue myös

Lue lisää aiheesta