Siirry suoraan sisältöön

Äimärautiolle suunniteltu Metal Capital Festival siirretään vuodella eteenpäin

14.4.2021

Ennakko-odotusten mukaisesti kesäkuussa pidettäväksi aiottu Metal Capital Festval joudutaan siirtämään. Näillä näkymin festivaali järjestetään vuoden päästä, kesällä 2022.

Oulussa, Äimäraution raviradalle suunniteltu metallifestivaali Metal Capital Festival joudutaan siirtämään ensi kesään. 

"Olemme erittäin pettyneitä, surullisia ja pahoillamme omalta osaltamme, että tänä kesänä ei festivaalin portteja päästä aukaisemaan vallitsevan koronatilanteen takia. Tuoreilla säädöksillä näemme, että kesän festivaalijärjestelyt kääntyivät mahdottomaksi. Valitettavasti", sanoo tapahtuman markkinointi- ja viestintäjohtaja Samuli Lehtola. 

Metal Capital Festival siirtyy järjestettäväksi Oulussa 17.-18. kesäkuuta vuonna 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensimmäiselle festivaalille.

"Ohjelma pyritään säilyttämään mahdollisimman koskemattomana mutta luonnollisesti jotain positiivisia muutoksia on luvassa ensi kesälle", hän lisää.

Kesän 2022 lopullinen festivaaliohjelma julkaistaan tulevana syksynä ja ainakin muutamia Ulkomaisia artisteja ollaan tuomassa ohjelmaan lisäyksenä.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Amerikkalaisen heviyhtye W.A.S.P.in oli määrä olla tämän kesän vetonaula Metal Capital festivaaleilla.

Liittyvät sisällöt

Lue myös

Lue lisää aiheesta