Siirry suoraan sisältöön

50 Centin Suomen-kiertue pysähtyy myös Oulussa marraskuussa

3.10.2022

Amerikkalainen räp-tähti 50 Cent on tulossa keikalle Ouluun. Parhaillaan Helsingin jäähallissa esiintyvä newyorkilaisräppäri lähtee omalle minikiertueelle Suomeen marraskuussa. Kiertue alkaa Seinäjoelta 1.marraskuuta ja pysähtyy Ouluhalliin 3. marraskuuta.

Seinäjoen ja Oulun lisäksi Grammy-palkittu megatähti 50 Cent esiintyy myös Turussa ja Kuopiossa. Viihdyttävistä live-esiintymisistään tunnettu räppäri nousi kuuluisuuteen vuoden 2003 Get Rich Or Die Trying -debyyttialbumillaan.

Taitavana sanankäyttäjänä tunnetun räppärin suurimpia hittejä ovat muun muassa In Da Club, Candy ShopP.I.M.P ja 21 Questions.  Oikealta nimeltään 50 Cent on Curtis James Jackson III

Musiikkiurallaan yli 30 miljoonaa albumia myynyt Jackson on tehnyt lisäksi menestyksekkään televisio- ja elokuvauran tuottajana ja näyttelijänä.

Tammikuussa 2020 Jackson sai tähden Hollywood Walk of Famelle sekä NAACP eli National Association for the Advancement of Colored People -palkinnon parhaasta draamasarjan ohjauksesta.

Kiertueen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 5.lokakuuta. Lisätietoja tästä linkistä.

50 CENT FINLAND TOUR 

Tiistai 1.11.2022 Seinäjoki Areena
Torstai 3.11.2022 Ouluhalli
Perjantai 4.11.2022 Turku, logomo
Lauantai 5.11.2022 Kuopio-halli

 

 

 

 

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Tuimailmeinen amerikkalaisräppäri 50 Cent saapuu Ouluun 3. marraskuuta. Kuva: RH-Entertainment Oy

Lue myös

Lue lisää aiheesta