Siirry suoraan sisältöön

120-vuotisjuhlavuoden avajaiset lähetetään keskiviikkona suorana lähetyksenä - mukana myös Liikkuvan Laulurepun laululeikit

23.2.2021

Huomenna keskiviikkona kannattaa istuttaa kaikki perheen pienimmät kuvaruudun ääreen. Oulun varhaiskasvatuksen juhlavuosi avataan juhlähetyksen merkeissä netissä kello 10 alkaen. Luvassa on mukavaa ohjelmaa päivän piristykseksi.

Avajaisjuhlaa toivotaan seurattavan yhdessä lasten kanssa, päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa. Varhaiskasvatuksen ammattilaiset kutsuvat juhlaan kaikki oululaiset lapset ja heidän huoltajansa sekä lasten kanssa työskentelevät.

Juhlan ohjelmassa on kiinnostavaa kuultavaa ja nähtävää niin lapsille kuin aikuisille. Juhlan musiikista vastaavat Liikkuva Laulureppu, Pentti Punkin Syntymäpäivät ja Soiva Siili.

"Liikkuva Laulureppu esittää leikkilauluja, joita ruutujen toisella puolen voidaan lasten kanssa leikkiä. Luvassa on Siivouspäivä ja Lumisateita", kertoo Timo Rautio Liikkuvasta Laulurepusta.

Kaupungin tervehdyksen juhlijoille tuo kaupunginjohtaja Päivi Laajala. Luvassa on myös muun muassa Lasten uutiset ja historiallista videomateriaalia. Juhlasta otetaan etäyhteys Ylikiimingin ja Ainolan päiväkoteihin. Juontajana toimii ”Toripolliisi” Allu Alatalo.

Avajaisjuhla on sijoitettu aamuisen ulkoilun ja ruokailun väliin, jotta mahdollisimman moni pystyisi katsomaan juhlaa.

Juhla alkaa kello 10, mutta linjoille voi tulla jo kello 9.30 alkaen. Tuolloin on tarjolla historiakuvia ja oululaista lastenmusiikkia. Juhlalähetys on katsottavissa myöhemmin myös tallenteena Oulun kaupungin Youtube-kanavalla.

Suoraa lähetystä voi seurata Mun Oulun sivuilla: munoulu.fi tai Mun Oulun Facebook-tilillä, jonka kommenttikentässä voit myös osallistua keskusteluun ja lähettää terveisiä.

Tervetuloa mukaan!

Varhaiskasvatuksen juhlavuosi avataan kaikille yhteisesti ja ilon kautta keskiviikkona 24. helmikuuta kello 10-11.

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.
Huomenna se on; Oulun varhaiskasvatuksen juhlavuoden avajaiset! Lähetys nähtävissä suorana Mun Oulun verkkosivulla sekä facebook-kanavalla, 24. helmikuuta kello 10-11. Ohjelmassa luvassa paljon hauskaa, muun muassa Marin ja Timon eli Liikuvan Laulurepun laululeikit.

Lue myös

Lue lisää aiheesta