Siirry suoraan sisältöön

”Olo on mahtava, kuin olisi voittanut ison palkinnon!” - Oulu jatkaa Euroopan kulttuuripääkaupunkikisassa

25.6.2020

Oulun matkaa juhlistetaan kesäisellä livestream konsertilla torstaina klo 20. Jukka Takalon Kajakkiorkesterin konserttia voi seurata Mun Oulun Facebookissa.

Oulu ja 32 pohjoisen kuntaa jatkavat yhteisellä matkalla Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Valinnan teki kansainvälinen asiantuntijaraati eilen Helsingissä. Oulua edusti yhdeksän hengen tiimi eri alojen asiantuntijoita. Lopullinen päätös vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupungista tehdään kesällä 2021. Euroopan kulttuuripääkaupunki on Euroopan unionin tärkein kulttuuriin liittyvä aloite.

“Tuntuu siltä, että tuli iso palkinto isosta työstä, jota olemme tehneet. Mukana työssä on koko pohjoinen Suomi”, toteaa Oulu2026 -hankkeen johtaja Piia Rantala-Korhonen.

Kaikki kolme kaupunkia, Oulu, Tampere ja Savonlinna, jatkavat kisassa.

”Nyt jatkamme toisen vaiheen hakukirjan valmistelua laajassa yhteistyössä alueen toimijoiden ja eurooppalaisten kumppanien kanssa”, toteaa Oulu2026 -hankkeen johtaja Piia Rantala-Korhonen.

Katso videolta Piia Rantala-Korhosen tuoreimmat ajatukset kisasta.  

 

Seuraa Oulun matkaa kulttuuripääkaupungiksi:

www.oulu2026.eu

Facebook: https://www.facebook.com/Oulu2026Official/

Twitter: https://twitter.com/Oulu2026offici

Instagram: https://www.instagram.com/oulu2026official/?hl=fi

 

 

Mun Oulun tavoite on vahvistaa oululaisuutta ja sen näkyvyyttä lisäten Oulun kaupungin pito- ja vetovoimaa kirjoittamalla paikallisista ja ajankohtaista aiheista, kuten kaupungin päätöksistä, tapahtumista, kolmannesta sektorista, yksittäisistä kaupunkilaisista sekä mielenkiintoisista ilmiöistä. Mun Oulu on osa Oulun kaupungin viestintäorganisaatiota.

Liittyvät sisällöt

Lue myös